Over ons

TegenTeken.nl is opgericht met als doel:

  • Informatie geven over teken en Lyme
  • Noodzaak van controle op tekenbeten benadrukken
  • Goede methodes om teken te verwijderen promoten

Op deze website probeer ik zoveel mogelijk informatie te geven over teken, teken verwijderen en ziektes die met teken te maken hebben.

Over de oprichter

De website is begonnen en gemaakt door Linda van Zomeren. Linda aan het woord:

Hallo, ik ben Linda van Zomeren en ben de oprichter van tegenteken.nl. Met veel plezier heb ik biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, eerst de bachelor Ecologie & Evolutie, daarna heb ik de bijbehorende master Ecologie & Evolutie afgerond. Tijdens mijn studie was ik veel in de natuur, waardoor ik ook de nodige teken ben tegengekomen. Gelukkig was ik daar altijd op tijd bij en heb ik geen nare ziektes opgelopen. Doordat ik wist hoe ze verwijderd kunnen worden en hoe ik kon voorkomen dat ik gebeten werd is het allemaal goed gegaan. Nu ik klaar ben met mijn opleiding, werk ik als webdesigner en webwinkelbeheerder in mijn eigen bedrijf. Ik maak websites en webshops voor allerlei kleine bedrijven en zzp’ers. Nu leek het mij nuttig, leuk en handig om mijn kennis van websites te combineren met mijn kennis van teken en biologie in een webwinkel met extra informatie. Zo kan ik mensen helpen teken correct te verwijderen en zo de kans op ziektes bij mens en bij dier te verminderen. Daarom heb ik tegenteken.nl in het leven geroepen in 2016. Met zowel gratis informatie als het snel verzenden van handige producten tegen teken probeer ik wat goeds neer te zetten. Naast levering aan consumenten heb ik ook veel te bieden voor bedrijven, aangezien ik goede contacten heb met drukkerijen en producenten voor het laten bedrukken van tekenkaarten.

Ik hoop dat je wat hebt aan deze website.

Vriendelijke groeten,
Linda van Zomeren

Bedrijfsgegevens

KVK-nr: 53908090
Groningen

Contactgegeven van tegenteken.nl

Bekijk de contactgegevens op de pagina Contact.

Bekijk ook mijn andere webwinkel

In mijn andere webwinkel ben ik ook met de natuur bezig, ik verkoop bloemenzaden voor in de tuin of in potten op het balkon of terras. Bekijk deze webshop op: www.happyseeds.nl

Onze bedrijfsgegevens

info@tegenteken.nl
tel: 0681164447

KVK-nr: 53908090
BTW-id: NL001567872B09

Lees meer over ons.

Voor bedrijven: prijslijst grote orders.

Onze doelen

  • Informatie geven over teken en Lyme
  • Noodzaak van controle op tekenbeten benadrukken
  • Goede methodes om teken te verwijderen promoten

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tegenteken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 314 reviews.