Over ons

TegenTeken.nl is opgericht met als doel:

  • Informatie geven over teken en de ziektes die ze kunnen overbrengen.
  • De noodzaak van controle op en na tekenbeten benadrukken.
  • Goede methodes om teken te verwijderen promoten.

Over de beheerders

De website is begonnen en gemaakt door Linda van Zomeren. Sinds 2021 wordt tegenteken hoofdzakelijk beheerd door Iris van Zomeren.

Hallo, ik ben Linda en ben de oprichter van tegenteken.nl. Met veel plezier heb ik biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, eerst de bachelor Ecologie & Evolutie, daarna heb ik de bijbehorende master Ecologie & Evolutie afgerond. Tijdens mijn studie was ik veel in de natuur, waardoor ik ook de nodige teken ben tegengekomen. Gelukkig was ik daar altijd op tijd bij en heb ik geen nare ziektes opgelopen. Doordat ik wist hoe ze verwijderd kunnen worden en hoe ik kon voorkomen dat ik gebeten werd is het allemaal goed gegaan. Nu ik klaar ben met mijn opleiding, werk ik als webdesigner en webwinkelbeheerder in mijn eigen bedrijf. Ik maak websites en webshops voor allerlei kleine bedrijven en zzp’ers. Nu leek het mij nuttig, leuk en handig om mijn kennis van websites te combineren met mijn kennis van teken en biologie in een webwinkel met extra informatie. Zo kan ik mensen helpen teken correct te verwijderen en zo de kans op ziektes bij mens en bij dier te verminderen. Daarom heb ik tegenteken.nl in het leven geroepen in 2016. Met zowel gratis informatie als het snel verzenden van handige producten tegen teken probeer ik wat goeds neer te zetten.

Ik hoop dat je wat hebt aan deze website.

Vriendelijke groeten,
Linda

Hallo, ik ben Iris en begin 2021 heb ik tegenteken mogen overnemen. Ik ben mega enthousiast over het concept van zonder chemische middelen teken op een veilige manier te kunnen verwijderen. Zo voorkom je nare ziektes zonder slecht te zijn voor het milieu.
Als kind ben ik opgegroeid op een boerderij waar ik al jong de eerste tekenbeten heb opgelopen. Tegenwoordig ben ik nog wekelijks op de boerderij te vinden en het is mij opgevallen dat het aantal teken de laatste jaren flink is toegenomen. Zeker in deze drukke tijd in het volle Nederland is het fijn om te kunnen ontspannen in de natuur. Dan geeft het wel een gerust gevoel dat je de juiste spullen mee hebt, voor als je toch de pech hebt dat je een tekenbeet oploopt. Hoe eerder je deze verwijderd, hoe kleiner de kans op nare ziektes. Deze webshop is dan ook gericht op handzame en lichtgewicht producten die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Ik hoop dat ik hiermee kan bijdragen aan net dat extra beetje ontspanning tijdens de mooie wandeling en een goede gezondheid zonder het milieu schade aan te brengen.

Met vriendelijke groet,
Iris van Zomeren

Bedrijfsgegevens

KVK-nr: 82181004
Groningen

Contactgegeven van tegenteken.nl

Bekijk de contactgegevens op de pagina Contact.

Bekijk ook mijn andere webwinkel

In mijn andere webwinkel ben ik ook met de natuur bezig, ik verkoop bloemenzaden voor in de tuin of in potten op het balkon of terras. Bekijk deze webshop op: www.happyseeds.nl

Onze bedrijfsgegevens

info@tegenteken.nl
tel: 0657559257 (bellen of appen)

KVK-nr: 82181004
Lees meer over ons.

Onze doelen

  • Informatie geven over teken en Lyme
  • Noodzaak van controle op tekenbeten benadrukken
  • Goede methodes om teken te verwijderen promoten

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tegenteken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 444 reviews.