Retourbeleid

Iedereen die bij Tegenteken.nl besteld heeft een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die periode mogen de producten aangemeld worden om teruggestuurd te worden. Dit kan zonder opgave van reden. Na het aanmelden heb je nog 14 dagen om het product ook daadwerkelijk terug te sturen. Je krijgt nadat wij het product ontvangen hebben je hele aankoopbedrag terug. Je kan een product dat al gebruikt is niet meer retourneren.

Wil je een product retourneren?

Neem dan contact met ons op via mail: info@tegenteken.nl. Stuur niet gelijk de producten terug, omdat wij de terugzending dan niet verwachten.

Je kan een product dat al gebruikt is niet meer retourneren. Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te houden.

Wij zullen na ontvangst van het product het verschuldigde orderbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten, mits het product reeds in goede orde en ongebruikt retour ontvangen is. Wij vergoeding het hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten, maar vergoeden niet de kosten die je maakt om de producten naar ons terug te sturen.

Wat is een herroepingsrecht?

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 14 dagen, zonder opgave van reden uw aankoop kunt ontbinden. Deze 14 dagen gaan in de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

Is er een probleem met een product?

Neem direct contact met ons op (info@tegenteken.nl) als je een probleem hebt met een product. Bijvoorbeeld als het snel kapot is gegaan of kapot is aangekomen met PostNL. Wij geven garantie op onze producten en op een goede verzending. Samen komen we vast tot een goede oplossing.

Algemene voorwaarden

Je kan de algemene voorwaarden hier lezen.

Onze bedrijfsgegevens

info@tegenteken.nl
tel: 0657559257 (bellen of appen)

KVK-nr: 82181004
Lees meer over ons.

Onze doelen

  • Informatie geven over teken en Lyme
  • Noodzaak van controle op tekenbeten benadrukken
  • Goede methodes om teken te verwijderen promoten

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tegenteken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 463 reviews.