Verzending en betaling

Hier lees je alles over de verzendmethode, levertijd, verzendkosten en betaling in onze webshop.

Verzendmethode en levertijd

Bijna alle Tegenteken.nl producten worden per PostNL brievenbuspost verzonden. Als het in een pakketje komt is dit vermeld. Je hoeft dus niet thuis te zijn om de producten te ontvangen. De flesjes ontsmettingsalcohol zijn ons enige product die met pakketpost worden verzonden.

Na ontvangst van betaling sturen wij de producten zo snel mogelijk op. Vaak ontvang je de bestelling al de dag na betaling. We garanderen dat wij in ieder geval binnen 3 postdagen (dinsdag t/m zaterdag m.u.v. feestdagen) na het doen van de betaling je bestelling op de post doen. Voor België vragen wij maximaal 4 postdagen. Onder aan deze pagina vindt u een tabel met verwachte bezorgdagen.

Verzendkosten

De verzending is gratis binnen Nederland voor de producten die door de brievenbus passen. als er verzendkosten berekend worden, zal dit worden aangegeven bij het afrekenen van de winkelwagen.

De verzendkosten naar België en andere EU landen bedragen per 01-07-2022 per bestelling €1,95 en worden automatisch berekend. Als u €45,- of meer besteedt is de verzending naar het buitenland gratis. Dit wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Mogelijkheden tot betaling

Betaling is mogelijk met de veiligste manieren van betalen: zelf overboeken, iDEAL, Paypal, MisterCash / Bancontact en Sofort Banking. Zo heb je het zelf in de hand en kan je met je eigen vertrouwde manier van bankieren betalen. Tijdens het afrekenen kan je kiezen hoe je wilt betalen.

Als je kiest voor betaling per overboeking krijg je een e-mail met het rekeningnummer waar de betaling heen mag. Zodra we dit ontvangen hebben worden de producten opgestuurd.

Verwachte bezorgdag Nederland

Zodra uw bestelling verpakt is en klaar ligt om verzonden te worden, krijgt u een e-mail. Hierin staat “Uw bestelling is vandaag verzonden”. Als u deze e-mail voor 17:00 uur ontvangt, kunt u de bestelling op de eerstvolgende bezorgdag van PostNL bij u thuis verwachten. Na 17:00 geldt als de volgende dag. Onderstaande tabel geeft dit aan voor Nederlandse bezorgadressen.

“Bestelling verzonden” mail ontvangen vóór 17:00 uur op
Dan wordt het bezorgd op
Maandag Dinsdag*
Dinsdag Woensdag*
Woensdag Donderdag*
Donderdag Vrijdag*
Vrijdag Zaterdag*
Zaterdag Dinsdag*
Zondag Dinsdag*

*M.u.v. feestdagen.
PostNL bezorgd 90% van de post op tijd volgens bovenstaande tabel. Het kan voorkomen dat het een dag langer duurt. Als u de bestelling daarna nog niet ontvangen heeft, dan kunt u contact opnemen zodat wij het kunnen controleren en oplossen. Wij kunnen niet garanderen dat bovenstaande tabel wordt aangehouden door PostNL.

Verwachte bezorgdag België

Zodra uw bestelling verpakt is en klaar ligt om verzonden te worden, krijgt u een e-mail. Hierin staat “Uw bestelling is vandaag verzonden”. Als u deze e-mail voor 17:00 uur ontvangt, kunt u de bestelling twee bezorgdagen van de post later ontvangen. Na 17:00 uur wordt gezien als de dag erna. Onderstaande tabel geeft dit aan voor Belgische bezorgadressen.

“Bestelling verzonden” mail ontvangen voor 17:00 uur op
Dan wordt het bezorgd op
Maandag Woensdag*
Dinsdag Donderdag*
Woensdag Vrijdag*
Donderdag Dinsdag*
Vrijdag Woensdag*
Zaterdag Donderdag*
Zondag Donderdag*

*M.u.v. feestdagen, zowel Nederlandse als Belgische feestdagen.
Wij kunnen niet garanderen dat bovenstaande tabel wordt aangehouden door het postbedrijf.

Onze bedrijfsgegevens

info@tegenteken.nl
tel: 0657559257 (bellen of appen)

KVK-nr: 82181004
Lees meer over ons.

Onze doelen

  • Informatie geven over teken en Lyme
  • Noodzaak van controle op tekenbeten benadrukken
  • Goede methodes om teken te verwijderen promoten

Webwinkel Keurmerk
De waardering van tegenteken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 459 reviews.